top of page

DE OPLOSSINGEN VAN SAFETYLOCK VOOR EEN ACTIEVE INBRAAKBEVEILIGING

INBRAAKBEVEILIGING

EEN UITGEBREID GAMMA VAN EFFICIËNTE INGREPEN

divider

Zonder enige bescherming heeft een inbreker ongeveer 2 à 3 minuten nodig om een gebouw binnen te dringen. En dan kan hij zich onbeperkt in uw woning of kantoor ophouden, zonder dat de inbraak wordt opgemerkt. Want er is niemand die wordt gealarmeerd en die kan reageren.

Door uw gebouwen afdoende te beveiligen is het niet zo simpel voor een inbreker om uw ramen of deuren te openen. Er zijn tal van mogelijkheden: kwalitatieve sloten, gecertificeerd hang- en sluitwerk, anti-inbraakstrips, raamstangen, alarmsystemen enz. Op deze pagina stelt Safetylock u nog enkele andere maatregelen voor.

DIEVENKLAUWEN

divider

Een dievenklauw is een beveiligingsproduct dat naar buiten draaiende ramen en deuren beveiligt tegen inbraak. Een klauw bestaat uit twee delen van gehard staal: een bus (meestal 17 mm lang en een uitwendige diameter van 18 mm) en een stift of pen (doorgaans 50 mm lang en een diameter van 10 mm).

De pen wordt onder of boven elk scharnier in de deur gezet en de bus wordt er recht tegenover in de deurpost gemonteerd. (Andersom is ook mogelijk.) Hierdoor kan de deur of het raam niet meer aan de scharnierzijde worden geopend wanneer de scharnierpennen zijn vernield of verwijderd. Bij naar buiten draaiende delen zit het draaigedeelte van het scharnier namelijk aan de buitenkant, waardoor het scharnier vrij eenvoudig te forceren is. Bij sommige scharnieren, zoals bladscharnieren en kogellagerscharnieren, hoeft zelfs alleen maar de pen te worden verwijderd om de deur of het raam te kunnen openen. Een dievenklauw voorkomt dit.

intro
vervolg
opzetslot Safetylock Overmere

OPZETSLOTEN

divider

Opzetsloten verhogen de drempel bij inbraken. De basisuitrustingen zijn gekeurde veiligheidsplaten met muurankers, stabiele insteeksloten, deurbeslag met trekbeveiliging en deurcilinders met beveiligingskaart. Daarnaast kan elke ingangsdeur beveiligd worden met pantservergrendeling, aanvullende deursloten en beveiligingen voor de scharnierkant. Extra sloten op deuren vragen meer tijd van de inbreker om ze te forceren. Safetylock biedt de passende producten.

een

VEILIGHEIDSROZETTEN

divider

Veiligheidsrozet met kernbeveiliging

SCHUIFROZET

De mogelijkheden en de juiste toepassing worden steeds ter plaatse besproken.

Veiligheidsrozet onder slot voor alu-deuren

VEILIGHEIDSROZET

altijd uit staal (ST)

bevestiging onder het slot d.m.v. M8-bouten

geleverd met montagemateriaal

kleuren: F1, F2, wit, bruin, zwart, inox (enkel uitvoering staal)

dikte: 15mm (8-13mm)

twee

VEILIGHEIDSBESLAG

divider

Langschild veiligheidsbeslag met/zonder kern

Massief stalen beslag voor buitendeuren, verkrijgbaar in diverse kleuren: wit, bruin, zwart, aluminium en inox.

MEERPUNTSLUITING VOOR STALEN DEUR

divider

De gepantserde nachtschoot weerstaat aan een zijwaartse kracht van meer dan 1000 kg en een frontale kracht van meer dan 600 kg. De drie punten zijn onafhankelijk van elkaar dagschoot keerbaar, regelbaar en uitwisselbaar met rolknop.

ISEO Multiblindo

drie

DEURPOMPEN

divider

Deurdranger/deurpomp TS4000 met knikarm of schaararm

Tandheugel deurdranger met variabele sluitkracht tot 1400 mm deurbreedte en openingsdemping. Bij deze opbouw deurdranger TS 4000 kan de sluitkracht vanaf de voorzijde worden ingesteld. De openingsdemping en de thermostabiele sluitsnelheid met visuele sluitkrachtaanduiding zijn eveneens regelbaar.

Kenmerken:

links en rechts toepasbaar

max. deurbreedte 160 cm voor zwaarte 7

optische zwaarte-indicatie (EP-patent)

instelbare sluitsnelheid

de eindslag wordt ingesteld met schaararm

vier

max. deurbreedte 140 cm voor zwaarte 1-6

aan de voorzijde instelbare sluitkracht (EN 1-6)

instelbare openingsdemping

veiligheidsventiel

alle functies zijn aan de voorzijde instelbaar

ANTI-PANIEKBAR

divider

ISEO Push anti-panieksluiting

Modulaire pushbar

lengte: 842 mm, 1165 mm

conform Europese norm: EN 1125:97 + EN 1125/A1:01

afkortbaar op de maat van de deur

kleur: rood/zwart

uitbreidbaar naar 2- of 3-puntssluiting

CE-gecertificeerd

keerbaar

anti

VRAAG SAFETYLOCK VANDAAG NOG OM DE INBRAAKGEVOELIGHEID VAN UW EIGENDOM VRIJBLIJVEND TE ANALYSEREN EN OVERLEG WELKE DE PASSENDE MAATREGELEN VOOR UW SITUATIE ZIJN.

bottom of page