top of page

SAFETYLOCK, GECERTIFICEERDE SLOTENMAKERIJ TOT UW DIENST IN AALST - DENDERMONDE - HAMME - WETTEREN

SLOTENMAKER

VAKKUNDIGE PLAATSING EN HERSTELLING VAN SLOTEN

divider

“Heeft u zichzelf buitengesloten? Bent u uw huissleutel kwijt? Of zit hij afgebroken in het slot? Het is allicht herkenbaar, want iedereen maakt dat wel eens mee. Het komt erop aan om snel een oplossing te vinden. En die kan Safetylock uit Overmere (Berlare) u bieden.

Zaakvoerder Geert Props is een zeer bekwame slotenmaker die dag en nacht ten dienste staat van privépersonen en professionelen. Hij opent alle deuren en herstelt of vervangt uw slot indien nodig. Wilt u het neusje van de zalm? Dan plaatst hij gecertificeerde cilindersloten die een maximale veiligheid garanderen. Eventueel dupliceert hij uw sleutel zodat u altijd een back-upoplossing heeft. U weet maar nooit …

Ook als u nieuwe sloten wenst - na een inbraakpoging, omdat u een nieuwe woning betrekt of nieuwe huurders in uw eigendom krijgt -, kan u altijd bij Safetylock terecht.

buitengsloten uit huis Overmere

EEN SLOTENMAKER DIE ZIJN STREPEN VERDIEND HEEFT

divider

Bij Safetylock komt u zeker niet bedrogen uit. U treft een op-en-top ervaren slotenmaker die alles in het werk stelt om u in een mum van tijd een antwoord of een oplossing te bezorgen voor uw vraag. Bovendien geniet u van enkele bijkomende voordelen:

Snelle en professionele interventies

24/7 beschikbaar voor dringende depannage

Vertrouwd met alle types van deuren

Eerlijke tarieven

Houdt zich aan de afgesproken prijs

Werkzaam in de regio Aalst-Dendermonde-Wetteren-Hamme

intro

HEEFT U DRINGEND EEN SLOTENMAKER NODIG? AARZEL DAN NIET OM SAFETYLOCK IN OVERMERE TE CONTACTEREN. EN UW PROBLEEM IS ZO OPGELOST!

bottom of page