top of page

EEN GROTE KEUZE VAN INBRAAKWERENDE KLUIZEN EN SAFES BIJ SAFETYLOCK IN OVERMERE

KLUIZEN

BEVEILIG UW WAARDEVOLLE BEZITTINGEN TEGEN INBRAAK

divider

Heeft u veel geld in uw zaak of bij u thuis? Misschien ook juwelen of andere kostbare zaken zoals kunst en antiek? Ze zijn een geliefd doelwit voor dieven. Zelfs al hebben uw goederen enkel een emotionele waarde voor uzelf, misschien kunnen inbrekers er toch hun voordeel mee doen. Breng ze dus niet in de verleiding! En bewaar uw kostbare voorwerpen en belangrijke documenten veilig achter slot en grendel. In een kluis bij voorbeeld.

EEN NUTTIGE TIP:

Maak ook steeds foto’s van uw kostbaarste bezittingen!

DIVERSE KLUIZEN, OOK OP MAAT

divider

Safetylock is een echte specialist in kluizen. Een kluis koop je éénmalig en een dergelijke aankoop moet dus heel doordacht gebeuren. Denk na over wat u precies wil wegbergen. Een kluis mag niet te groot zijn, maar ook niet te klein. 

Geert Props, zaakvoerder van Safetylock, luistert naar uw noden en behoeftes. Hij geeft een antwoord op al uw vragen én advies dat helemaal aan uw wensen beantwoordt. Ook wanneer u een kluis op maat wil, dan bent u bij Safetylock aan het juiste adres. Geert komt gratis en vrijblijvend bij u ter plaatse.

U heeft de keuze tussen meerdere types van kluizen. Hieronder vindt u alvast een overzicht:

wapenkluizen

privékluizen

documentensafes

kassa- en afstortkluizen

eurosafes

muur- en vloerkluizen

data- en computersafes

sleutelberging

stopcontactkluizen

intro
vervolg

EEN GOEDE KLUIS IS BESTAND TEGEN DIEFSTAL EN BRAND

divider

Kluizen zijn inbraakwerend, maar ook brandwerend. Zij moeten voldoen aan zeer strenge Europese normen. Bijgevoegde informatiekaarten van Belgosafe geven interessante informatie over het dekkingsadvies en de normering m.b.t. de inbraak- en brandwerendheid van kluizen en safes.

OVERWEEGT U DE AANKOOP VAN EEN KLUIS VOOR DE VEILIGE OPBERGING VAN WAARDEPAPIEREN EN ANDERE KOSTBAARHEDEN? MAAK DAN EEN AFSPRAAK MET SAFETYLOCK VOOR DESKUNDIG ADVIES OVER DE DIVERSE OPTIES. DOE HET SNEL EN U KAN OP BEIDE OREN SLAPEN.

bottom of page