top of page

SAFETYLOCK, UW UITGELEZEN PARTNER VOOR VEILIGHEIDSDEUREN VAN TOPKWALITEIT

VEILIGHEIDSDEUREN

VEILIGHEIDSDEUREN MET TAL VAN TROEVEN, OPTIES EN AFWERKINGEN

divider

Er is niets zo veilig als een stevige deur die iedere indringer of ongenode gast de toegang tot uw woning of kantoorruimtes op een kordate manier ontzegt. Aangezien niet elke deur die garantie biedt, doet u er goed aan om voldoende aandacht te besteden aan de keuze van uw binnen- en buitendeuren. En om u te laten bijstaan door een specialist ter zake, zoals Safetylock uit Overmere.

SAFETYLOCK STELT U VEILIGHEIDSDEUREN VOOR …

met onbeperkte designopties,
met het gewenste veiligheidsniveau,
met brandveiligheidsoptie,
met optimale akoestische en thermische isolatie,
met een uniek gepatenteerde slottechnologie,
met opties voor kogelwerendheid,
met een meervoudige garantie en ten slotte met de nodige certificaties en attesten.

SAFETYLOCK HEEFT NAAST DE KENNIS OOK VAKMANSCHAP EN SERVICE IN HUIS

divider

En dat heeft zo zijn voordelen als het over inkomdeuren gaat voor appartementen en privéwoningen. U kan dan wel de beste deuren plaatsen maar met een zwak kader gaan ze voorbij aan het doel. Om absolute kwaliteit te garanderen werkt Safetylock alleen samen met de beste leveranciers zoals Fort. Dit merk staat bekend voor zijn gepatenteerd sluitsysteem en een grote variatie in veiligheidsniveaus en design.

HET DESIGN ZOALS U HET WIL

divider

Of het nu een klassiek of hedendaags design betreft, u kan kiezen uit een profielgamma van meer dan 200 soorten en het breedste gamma aan RAL-kleuren. Bovendien kan u voor de afwerking een selectie maken tussen diverse houtstructuren.

intro

HET VEILIGHEIDSNIVEAU OP UW MAAT

divider

Safetylock levert de deurconcepten van Fort volledig naar wens en verzekert u een verzorgde uitvoering en piekfijne afwerking. Zo kan u het gewenste veiligheidsniveau helemaal zelf samenstellen: inbraakwerend, brandwerend, kogelwerend of drukbestendig. Voorzien van de nieuwste slottechnologie, met geïntegreerde video- en parlofonie en eventueel uitgerust met een brand- en diefstalalarm.

deuren

MAAR ER IS MEER …

divider

Safetylock staat ook voor performante veiligheidsoplossingen voor kluiskamers, panic rooms, brandkasten, veiligheidssloten, camerabeveiliging enz. Kortom, Safetylock komt tegemoet aan alle beveiligingsuitdagingen, voert de werken uit conform de kwaliteitscertificaties en levert de nodige attesten af.

BENT U OP ZOEK NAAR EEN LEVERANCIER VAN VEILIGHEIDSDEUREN IN DE REGIO DENDERMONDE-LOKEREN? VERTROUW DAN OP DE KNOWHOW VAN SAFETYLOCK IN OVERMERE. BEL OF MAIL VANDAAG NOG VOOR INFO.

bottom of page